l i n e g u d a h l . n o

YOGA 1-1

Pris: kr 900 per gang, ca. 90 min.

Sted: Brugata 7, Brumunddal, 2. etg., inngang elva/gågata.

Obs: Ha på deg løse og behagelige klær. Kom uten parfyme/hårspray.


Dette kan vi gjøre

- Pust, bevegelse og avspenning

- Yoga nidra, dyp avspenning

- Co-meditasjon, hva skjer inni deg nå? Og nå?

- Yogamassasje

Rull neover for mer info.

Vi kan finne ut hva vi fokuserer på fra gang til gang, i forhold til dagsformen, hvor du er i livet osv.


Kan det passe for deg?

Har du en dyp og rolig pust? Eller ønsker du det?

Er du stiv og støl, eller kanskje litt stressa?

Er du til stede i kroppen og livet på den måten du ønsker?

Hvem er du dypt inni deg?

Vi har (mange av oss) ubevisste mønstre, spenninger, måter vi tror vi må leve livene våre. Noe i oss tror at slik er det bare. Men hvem er vi egentlig - når vi dykker innover i oss selv?

Hvem er du når du står fullstendig i din egen kraft?


Pust, bevegelse og avspenning

Her gjør vi gode øvelser som vil passe din kropp og der du er i livet ditt akkurat nå.

Øvelsene gjøres langsomt og dypt avslappende. Pusten flyter naturlig, og vi jobber med å bli mer bevisst pusten og hva som skjer i kroppen når du puster.


Yoga nidra

Yoga nidra er dyp HVILE der du som regel havner i en tilstand mellom våken og søvn.

Yogafilosofisk har vi mange kropper; den fysiske, energikroppen, følelseskroppen, tankekroppen, videre innover til den delen der vi kjenner glede, og til slutt en tilstand der vi kan føle oss i ett med alt som er.

Yoga nidra tar deg bevisst med inn i alle disse delene av deg.

Du ligger på en varm og myk matte, støttet opp med puter. Det er godt med varme klær og pledd. Du lytter og flyter innover i deg selv.

Du vil lære forskjellige øvelser som du kan gjøre hjemme, pluss at det er fint å legge seg ned og lytte til yoga nidra hjemme, gjerne hver dag.


Co-meditasjon

Jeg har jobbet med dette noen år nå, og metoden har kommet fram naturlig og intuitivt. Det er mest relatert til teknikker jeg har lært i iRest Yoga Nidra, pluss at jeg har med meg all erfaring gjennom mange år. Det handler om å være bevisst det som skjer inni deg. Hva skjer inni deg akkurat nå? Du ligger behagelig på madrass på gulvet, eller sitter i meditasjonsstilling om du liker det. Vi er stille. Jeg leder deg innover i din kropp. Du forteller hva du tenker, føler og opplever i kroppen din. Jeg er der som en støtte for deg.

For meg er alt lys og energi, og det er derfor naturlig for meg å bruke ord som lys, energi, det høyeste og reneste lyset osv.

Og hva skjer om vi bare observerer og aksepterer det kroppen vil vise oss?


Kan øvelsene bli en del av din hverdag?

Du får hjelp til å finne øvelser du kan gjøre hjemme. Det handler om å gjøre noe hver dag. Det kan være å stoppe opp og bare være, ikke gjøre noe - i ett minutt. Du kan legge deg ned, føle pusten, gjøre noen gode bevegelser, lytte til yoga nidra, du kan gjøre øvelser der du lar kroppen vise deg det den trenger å vise deg nå.

Det handler mye om å slippe taket i det som skjer rundt oss og vende fokuset innover og oppdage kroppen, sinnet og sjelen - på en ny og nysgjerrig måte.


Hvor ofte er det fint å ha 1-1-time?

Det er helt opp til deg. Det kan være fint å sette opp timer hver tredje uke. Da har du god tid til å "fordøye" det vi har jobbet med, og du har en time å se fram til. Min erfaring er at det er lettere å sette av tid til deg selv hjemme når du får inspirasjon i timer hos en lærer.

Jeg vil være der som en hjelp og inspirasjon i din prosess.

Når du starter denne innover-jobbingen, som disse øvelsene er, så settes det i gang en prosess i kroppen, sinnet og sjelen. Jeg vil anbefale at du sakte starter med (eller fortsetter med) å legge merke til det som skjer inni deg i dagliglivet. Det er fint å sette av tid til deg selv, der du stopper opp og føler pusten, legger deg ned og kjenner at kroppen slipper spenninger, gjør en langsom bevegelse osv.

Disse 1-1-timene er fine i kombinasjon med gruppetimer se her.


Yogamassasje

Hvis du ønsker yogamassasje: Se her


Line Gudahl

Jeg har jobbet med mennesker og tatt de med inn i dyp avspenning siden 1996. I 2003 ble jeg yogalærer i den gamle og tradisjonelle Sivananda Yoga. Du kan lese mer om min bakgrunn her: om meg.


Bestille time / mer info?
En-til-en-rommet i Brumunddal, men vi kan også bruke grupperommet.


puste

bevege

være