Line Gudahl

Foto: Studio Settem

Vi er alltid i bevegelse(.net).

Essensen i det jeg jobber med (siden 1996) er avspenning, pust og bevegelse, etter hvert langsomme bevegelser og dyp avspenning / indre reiser. Det fører til at vi raskt beveger oss inn til kjernen, inn til stillheten.

Det som i første omgang virker som stillhet, er en rik indre verden, der vi virkelig kan utforske oss selv. Hvem er vi egentlig bak de gamle minnene, bak frykt og sorg, bak alt tankesurret. Jeg ønsker å lede de som oppsøker meg innenfor det som kan føles tungt og inn i den lysere og lettere verdenen. Det tunge trenger aksept og kjærlighet, og da kan det etter hvert løse seg opp i det lette og kjærlighetsfulle.

Vi er i et bevissthetsskifte fra det tunge til det lette.

Vi vet ofte veldig mye fordi vi har hørt det eller lest det. Jeg tror at selve overgangen inn til den lysere og lettere måten å leve på skjer gjennom kroppen. Vi integrerer det vi vet inn i kroppen. Noe som kan gi en bevegelig og god kropp og kanskje et lysere sinn.

Min første utdannelse var innen IT, og jeg jobbet 10 år med dataprogrammering. I 1994 startet jeg på massasjekurs og gjorde etter hvert store endringer i livet - og trodde jeg var fri.

Det var starten på 25 år der jeg konstant har gått på kurs og diverse utdannelser. Jeg har reist til England, Frankrike, Sverige, Bahamas og Thailand – for å lære, forstå og utvikle meg som menneske. Kurs og utdannelser innen massasje, yoga, healing, meditasjon og regresjonsterapi. Det ble også en bachelor i pedagogikk og medisin.


Kurs, utdannelser, forbund

Jeg er medlem av Det Norske Healerforbundet.

Bachelor i pedagogikk og medisin.

Jeg gikk konstant på kurs eller utdannelse i perioden 1994 til 2017:

Helhetsmassasje, Sivananda Yoga, Healing, Regresjonsterapi, Livet mellom Livene, Thai Yoga Massasje, iRest Yoga Nidra / co-meditasjon.


Ta kontakt

Ta kontakt.


Erfaring

I alle disse årene har jeg på forskjellige måter delt det jeg synes er så fint med oss mennesker. Vi er en del av universet, som er uendelig stort utover, men det er like uendelig stort innover i oss.

Jeg jobbet med yoga i Grenlandsområdet fram til 2022, og hadde eget yogastudio i Porsgrunn i noen år. I tillegg jobbet jeg med yoga i 10 år for både Porsgrunn Kommune og Bamble Kommune, pluss at jeg har vært innom noen bedrifter og organisasjoner.

Nå holder jeg til i Brumunddal sentrum:

Yogatimer

med fokus på dyp indre HVILE.

Hvem er du egentlig, dypt inni deg?


Oversikt over det jeg tilbyrdet eneste jeg ønsker

er å være

meg

uten krav

bare være

den jeg

ER